Being Unstoppable

Dit traject is voor jou als je genoeg hebt van

die zelfsabotage en eindelijk een echte doorbraak wil maken. 

 

Exclusief 1:1 traject 

Herken je dit? 

Op papier heb je alles wat je nodig hebt om mee te draaien in de maatschappij: je hebt een job, een dak boven je hoofd, een relatie en een hond en misschien wel kinderen. En toch ben je niet helemaal gelukkig.  

Het voelt alsof je ergens een stuk mist, alsof je onvolledig bent. 

Je bent altijd druk bezig waardoor iedereen denkt dat je goed bezig bent en je een echte goal-getter bent, maar wat jij zelf ziet is dat je lijkt stil te staan en niet vooruit geraakt. Je hebt het zo druk dat er niets in huis komt van wat je écht wil bereiken. 

 

energie, afslanken

Of herken jij dit? 

Je bent een surfer of andere sporter die exact weet wat ze moet doen en hoeveel je ook oefent, het wil maar niet lukken. 

Er zijn 2 frequent voorkomende patronen hier: 

 A: Je weet wat je moet doen en hoe vaak je moet trainen, maar je krijgt jezelf er niet toe om het te doen, of, 

B: Je weet wat je moet doen en hoe vaak je moet trainen en je doet het wel, maar telkens doe je nét iets verkeerd. En dit gebeurt vooral wanneer het net wél moet lukken: wanneer je in het water bent met je surfplank of wanneer je een match speelt in jouw sport. 

Niki - RTT therapist

Waarom ik en waarom dit traject?

Met het Being Unstoppable traject heb ik al verschillende mensen voor uiteenlopende onderwerpen kunnen helpen. De ene cliënt heb ik geholpen voor zijn zelfsabotage op de vlakken van gezondheid en carrière, een meisje dat niet naar de voetbaltraining durfde te gaan, maar ook iemand die zichzelf terug wil opbouwen na een relatie met een narcistische man. Kortom, dit traject helpt je een doorbraak te maken in je leven. 

Dit traject heb ik in het najaar van 2021 gelanceerd met deze doelen: 

  1. Je zelfvertrouwen en eigenwaarde krachtig maken,
  2. De oorzaak van jouw zelfsabotage vinden en het patroon te doorbreken, 
  3. Een heldere visie vooropstellen zodat je niet alleen weet wat je wil, maar dat het ook wat ervoor nodig is om het te bereiken, 
  4. Van je brein jouw allerbeste vriendin maken.

 

 

Niki - RTT therapist

Waarom vond ik dat belangrijk? 

Zelf heb ik jarenlang tegen een muur van zelfsabotage gebotst, waren mijn zelfvertrouwen laag, wist ik eigenlijk niet 100% wat ik wilde waardoor ik vaker afgeleid was en soms onnodige cursussen volgde en me bezig hield met dingen die me nooit in de richting van mijn doel gingen brengen.  Ik had vaak het gevoel dat ik niet eens op mezelf kon rekenen en dat ik er best alleen voor stond. 

Door de jaren heen leerde ik waar ik tegen de lamp liep, dat mijn self-talk me tegen hield en dat als ik zowel mijn self-talk ging veranderen, maar ook bepaalde principes ging toepassen een transformatie binnenin mezelf gebeure en ik wél vooruit geraakte. Deze principes heb ik dan ook verwerkt in dit traject.

Deze principes helpen je jezelf beter te begrijpen én je kan ze bewust inzetten. Hierdoor ontdek je dat je meer invloed hebt op je gedachten, gevoelens, acties en daarmee ook je resultaten. Weten dat wat je doet zin heeft en tot positieve resultaten leidt, zorgt ervoor dat je opnieuw gaat vertrouwen in jezelf.

 Ik heb dit traject ontwikkeld omdat ik vind dat iedereen deze dingen verdient te weten en dat iedereen het verdient om haar (of zijn) dromen en doelen te bereiken.

Ik ben er ook van overtuigd dat als iedereen dat kon doen onze samenleving een stuk gelukkiger zou zijn, relaties beter zouden lopen en dat kinderen zouden kunnen opgroeien met een onbeperkt zelfvertrouwen. 

Niki - RTT therapist

Wat gaan we doen? 

We starten met een intake gesprek waarbij we duidelijke doelen stellen van wat je wil bereiken en hoe jij je wil gaan voelen. 

Hierna plannen we een RTT sessie. Hierbij gaan we jouw innerlijke saboteurs aanpakken en zetten we de eerste stappen zodat jouw nieuwe inzichten kunnen omgezet worden in werkelijkheid. 

Hieropvolgend plannen we 3 coaching sessies (Rapid Transformational Coaching) om de nieuwe inzichten die je hebt opgedaan tijdens de RTT sessie in praktijk om te zetten en doelgerichte acties te nemen. 

Tijdens de 2e RTT sessie bouwen we verder op de transformatie die je aan het maken bent. Hier voorzien we ook 2 uur voor. 

Ook na de 2e RTT sessie plannen we opnieuw 3 coaching sessies in waarbij je steeds meer op jezelf leert te vertrouwen en steeds beter begrijpt hoe je de regie in eigen handen neemt over jouw gedachten en wat je kan doen om van je brein je beste vriend(in) te maken in plaats van je ergste vijand.  

Ik had nooit gedacht dat de sessies bij Niki zoveel positieve veranderingen zouden teweeg brengen bij mijn dochter (13). Mijn dochter is redelijk introvert en gevoelig waardoor ze het moeilijk heeft met nieuwe situaties en contacten leggen.

Zo durfde ze sinds de start van het nieuwe seizoen niet naar de voetbaltrainingen bij een nieuwe beloftevolle club. Ik zocht een therapie waarbij mijn dochter zich op haar gemak voelde en waarbij ze vooral niet gingen overanalyseren of zoeken wat ze verkeerd deed.

Bij Niki was ik aan het goede adres. Er werden zaadjes geplant die eerst onzichtbaar rijpten maar die vandaag, 3 maanden later, nog steeds vruchten aflevert. Mijn dochter stapt nu vol zelfvertrouwen als enige meisje op het voetbalveld tussen een 25-tal jongens en dwingt met haar snelle voetbalstijl respect af bij de omstaanders.

Ze durft sinds de sessies bij Niki ook gewoon veel meer, zoals bv alleen naar de winkel gaan, en ze is assertiever geworden. Kortom, als ik haar vraag wat ze heeft bijgeleerd is het eerste wat ze zegt: “zelfvertrouwen”. Knap hoor, dat dat op zo’n korte tijd kan!

Nina

Being Unstoppable

1:1 traject van 3 maanden
Betaal je liever in delen?

Dan bespreken we samen jouw betalingsplan.  

Wat je mag verwachten

Je zelfvertrouwen, eigenwaarde en zelfbeeld krijgen een groeispurt.

 

Je neemt met zelfvertrouwen de touwtjes van jouw toekomst in eigen handen.
Je hebt een helder beeld van wat je wilt bereiken en hoe het zal zijn wanneer je dat bereikt hebt.

 

Jouw hoofd is rustig en vrij waardoor jouw concentratie verbetert en je meer gedaan krijgt.

 

Je hebt meer energie en je straalt.

Niki behandelt elke sessie met respect en zachtheid .

Na de tweede RTT sessie had ik minder flashbacks, minder angsten en was mijn opgestapelde pijn in mijn spieren duidelijk veel minder. Als ik voel dat ik het nodig heb herbeluister ik de audio’s die ik ontving en dat maakt me terug rustiger en geeft me terug meer zelfvertrouwen. Dank je Niki voor deze mooie behandeling. Ik heb veel bijgeleerd, ook over mezelf.

Séverine

Q&A

Ik ben bang dat ik het niet zal volhouden.

Deze angst is het beschermmechanisme in jouw onderbewustzijn dat je probeert te beschermen en hier zijn een paar mogelijkheden: 

  • Angst om te falen: Wat als je faalt? Wat gaat je omgeving van jou vinden als het tóch niet lukt? En vooral: Wat ga je van jezelf vinden? De kans bestaat dat je bang bent dat het falen een bewijs is van je onderbewuste angst dat je niet genoeg bent. 
  • De gevolgen van succes: Wat gaan je collega’s, familie, vrienden, en partner van je vinden als je minder tijd hebt, er minder vaak voor hen bent, meer succes hebt dan hen, meer zelfvertrouwen hebt en als je opeens wél voor jezelf kan opkomen. De kans bestaat dat je bang bent dat ze je gaan afwijzen. En welke overtuigingen heb je zelf over mensen die bereikt hebben wat wil jij bereiken? 
Ik moet al zoveel doen. Wat als ik niet de overeengekomen actie onderneem?

Is dat écht zo? Hoeveel tijd ben je nu kwijt aan mopperen op jezelf, aan jezelf afwijzen en aan het maken van voeding waar je eigenlijk niet achterstaat?

Toen ik de beslissing nam om het op deze manier aan te pakken leverde het me zelfs meer tijd én energie op in plaats van dat het me kostte. 

Het kost zoveel...

Heb je jouw droom of doel al bereikt? Waarom niet? 

Wat als je over zoveel jaar op je sterfbed ligt en je het nooit bereikt hebt? Hoeveel spijt zou je hebben dat je het niet gedaan hebt? 

Wat als ik niet naar de praktijk in Lint kan komen?

Als Lint te ver voor je is of als je liever gewoon lekker vanuit je eigen zetel de therapie ontvangt, dan doen we dat gewoon via Zoom. RTT werkt net zo goed online als face-to-face. Ongeveer de helft van de sessies doe ik op dit moment via Zoom. Het is betrouwbaar, gemakkelijk en gratis. Voorafgaand mail ik je de instructies die je nodig hebt voor een vlotte therapie- of coaching sessie.

Niki neemt echt wel de tijd om te luisteren en heeft me mooie inzichten gegeven. Ze zoekt naar oplossingen waar ik tegen aan liep.

Ik kan de RTT sessies zeker aanbevelen, ik was eerst een beetje bang maar dat hoeft helemaal niet want Niki stelt je helemaal op je gemak en legt je alles super goed uit. Ze begeleidde me doorheen het hele traject met heel veel liefde en passie voor haar vak en dat is je helpen om een transformatie te maken, een duwtje in de rug te geven en je op een positieve en gedreven manier te begeleiden. Ik ben heel dankbaar voor ons traject en voelde me heel erg op mijn gemak.

Dankjewel Niki, het was een heel fijne, verhelderende en motiverende ervaring. Ik beluister nog dikwijls onze opnames. Heel erg bedankt ook voor onze fijne gesprekken die meer inzicht en klaarheid brachten.

Nadine

Zullen we even kennismaken?

Wat klanten zeggen na zelfs 1 RTT sessie:

“Ik doe terug dingen die goed zijn voor mij.”

“Sinds de eerste sessie van vorige week ben ik al 2 keer gaan lopen. Ik heb er ineens zin in. Vroeger zou ik dat nooit aan mezelf hebben toegegeven dat ik graag loop.” 

“Ik ben meer écht thuis en ik kan meer genieten. Ik zie meer licht in de duisternis en ik heb meer energie. Onlangs besefte ik ineens dat ik gewoon terug aan het zingen was in de auto. Dat was al lang geleden dat ik dat nog gedaan heb!” 

“Ik ben veel minder boos op mijn lichaam.”

“Mijn zoon zei: Amai, mama, jij bent zo anders nu. Ik ben echt trots op jou.”

.
PS: Als je niets ontvangt, kijk dan je spam even na