Dietless Life

Ga nooit meer op dieet,

voel je zelfverzekerd in je prachtige lichaam,

met een hoofd vol rust

 

Exclusief 1:1 traject 

Herken je dit? 

De frustraties lopen harder op dan je zou willen, je wilt meer van jezelf houden maar weet niet hoe. Je doet zoveel moeite om af te slanken maar het lukt je niet om het vol te houden of er nog maar aan te beginnen. Bij het idee dat je weer aan een dieet moet beginnen stagneert de hele boel al.

Je hoort je man tegen je zeggen dat je lichaam mooi is, maar het compliment komt niet binnen. Je voelt het zelf niet. En stiekem weet je: als je die 10 kilo afvalt dan is het nog niet genoeg.

energie, afslanken

Het kan anders! 

Stel dat je (weer) gaat vertrouwen in je lichaam. Dat je gaat vertrouwen dat het kan afslanken, dat het mooi is, dat het sterk en gezond is. Dat je weer gaat genieten van de kleding die je aantrekt, dat je met trots en liefde in de spiegel kijkt en dat je de complimenten van je man binnen kan laten komen. 

Stel dat de rust in je hoofd er aan bijdraagt dat jij saboterende gedachten kan stoppen…het is allemaal mogelijk. 

Where you are a year from now is a reflection of the choices you choose to make right now. Niki Van Oppens

Waarom ik?

Sinds mijn geboorte heb ik een trage schildklier en dit heeft mij geïnspireerd om op jonge leeftijd te beginnen met de zoektocht. 

Hoe kan ik afslanken en hoe kan ik meer energie krijgen? Hoe kan ik mijn metabolisme verhogen? Wat is de meest efficiënte methode en wat kan ik zelf volhouden? Hoe geraak ik van dat emotioneel eten af?

Diëten bleek geen oplossing te zijn, dus ging ik opleidingen volgen bij de experten. Dit bevestigde mijn vermoeden: met calorieën tellen en wilskracht kom je er niet. Dit gaat dieper. Veel dieper.

Door naar optimale gezondheid toe te werken en een positieve relatie met je lichaam op te bouwen, ga je vanzelf afslanken. Jouw vetverbrandingshormonen worden geboost, je stressniveau wordt verlaagd, je slaapt beter en je voelt je beter in je vel. 

Niki - RTT therapist

Waarom gezondheidscoaching alleen niet voldoende is

Na al deze opleidingen over gezondheid miste ik nog iets. 

Ik had het namelijk helemaal gehad met het gevoel dat mijn lichaam en ik niet goed genoeg waren, dat diëtistes me vertelden wat er van mijn lichaam nog af moest. Ik had het er ook helemaal mee gehad dat wat ik ook deed mijn lichaam nooit goed genoeg was.

Ik wilde verbinding met mijn lichaam, ik wilde er goed voor zorgen vanuit liefde en respect. Ik wilde het erkennen voor wat het deed voor mij en de strijd met mijn lichaam eindelijk stoppen

Vanuit die intentie ben ik met hypnotherapie (RTT) aan de slag gegaan:

Liefde en respect voor jou en jouw lichaam, jouw eigenwaarde en zelfzekerheid boosten, jouw lichaam geven wat het nodig heeft en elimineren wat het niet graag heeft en jouw onderbewuste saboteurs aanpakken

Mijn methode combineert voeding, beweging, stressmanagement, levensstijl en de kracht van jouw onderbewuste geest om onze geest en lichaam terug in balans te brengen. 

Deze combinatie maakt dat ik nu stralend, zelfzeker en met een lichaam waar ik van hou, door het leven ga. Dit had nooit kunnen zijn zonder mijn sterke intuitie die altijd heeft gezegd dat het anders kon.

Ik weet dat het ook voor jou mogelijk is dat jij oprecht van jouw lichaam kan houden en dat jij van dat overtollig vet af kan geraken zonder jou of jouw lichaam te straffen met strenge diëten. 

afslanken lukt pas wanneer je van je lichaam houdt en jouw lichaam met respect behandelt

Wat gaan we doen?

Intake

Tijdens dit gesprek creëren we een helder beeld van wat jij wil bereiken en hoe jij je wil voelen. Hier stap jij al in jouw transformatie.

2 RTT sessies

Tijdens de 2 RTT sessies werken we aan de emotionele blokkades die aan de oorzaak liggen van emotioneel eten, overeten of waarom je niet kan afslanken.

Gezondheidscoaching

Je ontvangt 6 sessies gezondheidscoaching om je lichaam in balans te brengen. Hierbij staan voeding, beweging, levensstijl en jouw stressniveau centraal.

Anderhalve maand geleden kwam ik bij Niki omdat mijn energieniveau zo ontzettend laag was.

Voldoende slaap, gezond eten en zelfs bewegen hielpen me niet. Met als gevolg dat ik slecht voor mezelf zorgde: veel snoepen, geen beweging, en hele dagen op de bank.

Gedurende de sessie bleek dat het aan iets heel anders lag. Niet iets fysieks, maar iets mentaals. Heel lang heb ik mijn hart niet gevolgd en alhoewel ik dat sinds een half jaar wel doe, bleef ik me futloos voelen. Jarenlang niet doen wat ik eigenlijk wilde doen, heeft me uitgeput. En nu ik eindelijk deed wat ik wilde doen, had ik geen vertrouwen in mijzelf, alsof ik niet mocht geloven dat mijn leven eindelijk gaat zoals ik het zou willen.

Onder Niki’s professionele en warme begeleiding heb ik afscheid genomen van die oude overtuigingen en gedachtes.

Dit was duidelijk een proces waar mijn geest en lichaam even aan moesten wennen, maar sinds drie weken loop ik over van energie.
Alsof ik op een wolk zit. Ik sport weer, ben vrolijk, eet wat ik wil (veelal gezond), slaap niet veel, maar ben niet echt moe. En het mooiste: mijn relatie is opgebloeid en mijn project qua werk/droom gaat als de brandweer. Zo soepel, zo makkelijk, zo veel plezier.

Lieve Niki, dank voor je hulp, je begeleiding en je fijne stem op de persoonlijke audio recording. Ik voel me echt geweldig, eindelijk!!

Nina

Wat je mag verwachten

Je begint van jouw lichaam te houden

 

Je begint steeds meer zin te hebben in écht gezonde voeding.

 

Jouw lichaam wordt een vetverbrander in plaats van een suikerverbrander.

 

Complimentjes krijgen voelt goed dankzij jouw nieuwe zelfvertrouwen.

 

Jouw hoofd is rustig en vrij waardoor jouw concentratie verbetert en je meer gedaan krijgt.

 

Je hebt meer energie en je lichaam heeft meer zin om te bewegen.

 

Betaal je liever in delen?

Dan bespreken we samen jouw betalingsplan.  

Toen ik bij Niki startte, was ik emotioneel erg uit balans.

Alhoewel ik niet wist wat van de therapie te verwachten, stelde ik me er helemaal voor open want ik wilde heel graag positieve verandering in mijn leven. Met veel toewijding begeleidde Niki het proces van intakegesprek naar hypnosesessie tot opvolging achteraf. Meteen na de hypnose voelde ik het verschil al. Ik voelde me lichter en sterk, het was alsof er een zware ballast van me afviel en ik kreeg nieuwe verhelderende inzichten.Ik ben Niki zo dankbaar dat ik de kracht van RTT mocht ervaren. Er sloten zich oude deuren en er gingen nieuwe voor me open. Het was als een volledig nieuwe start.

Dank je Niki voor je hulp bij het transformeren naar een nieuwe IK!

Veel liefs

Joke

Q&A

Ik moet al zoveel doen, ik heb geen tijd over .

Is dat écht zo? Hoeveel tijd ben je nu kwijt aan mopperen op jezelf, jezelf vergelijken met anderen, jezelf afwijzen en aan het maken van voeding waar je eigenlijk niet achterstaat?

Toen ik de beslissing nam om het op deze manier aan te pakken leverde het me zelfs meer tijd én energie op in plaats van dat het me kostte. 

Ik ben bang dat ik het niet zal volhouden. 

Dit is een duidelijk teken dat je ergens een beetje bang bent van het onbekende en dat anderen je zullen veroordelen omdat je nieuwe keuzes gaat maken waar zij aan moeten wennen.

Tijdens dit traject wordt jouw zelfzekerheid sterk geboost waardoor jij keuzes kan maken die voor jou goed zijn en help ik je dit op een fijne manier over te brengen naar jouw omgeving. 

Het kost zoveel…

Het is veel duurder om te betalen met je gezondheid dan met euro’s.

Daarnaast zal je minder spenderen aan dingen die je nu koopt om je heel tijdelijk goed te voelen omdat je binnenkort geen emotionele én lichamelijke leegte meer op te vullen hebt. 

Lust ik de dingen die ik nu ga eten wel voor een gezonde leefstijl?

Mijn hele traject is er op ingericht dat het zo comfortabel mogelijk is voor jou. Er wordt gekeken naar wat past binnnen jouw huidige leefstijl en in welke mate dat aangepast moet worden.

Zullen we even kennismaken?

Wat klanten zeggen

“Ik doe terug dingen die goed zijn voor mij.”

“Sinds de eerste sessie van vorige week ben ik al 2 keer gaan lopen. Ik heb er ineens zin in. Vroeger zou ik dat nooit aan mezelf hebben toegegeven dat ik graag loop.” 

“Ik ben meer écht thuis en ik kan meer genieten. Ik zie meer licht in de duisternis en ik heb meer energie. Onlangs besefte ik ineens dat ik gewoon terug aan het zingen was in de auto. Dat was al lang geleden dat ik dat nog gedaan heb!” 

“Ik ben veel minder boos op mijn lichaam.”

PS: Als je niets ontvangt, kijk dan je spam even na