Samenwerken

Waarmee? ASEA!

 Waarom netwerk marketing? 

 Asea is een netwerk marketing bedrijf, met als doel erkend te worden als wereldwijde leider in cellulaire gezondheid op redox-gebaseerde technologieën, alsook om een wereldwijde distributie te creëren van haar levensveranderende producten, financiële opportuniteit en cultuur. Hiervoor is netwerk marketing ideaal. 

De missie van Asea is het leven van mensen te verbeteren en streeft ernaar om van de wereld een betere plaats te maken.

 

Wat maakt ASEA extra bijzonder?

  De ASEA Advancing Life Foundation steunt goede doelen zoals onderandere het opbouwen van schooltjes in onderontwikkelde gebieden in Zuid-Amerika en is begonnen met het sponsoren van ESD-training (Electronic Storage Detection) voor nieuwe politiehonden. Eenmaal getraind, kunnen deze honden snel kleine opslagapparaten vinden die moeilijk te zien zijn en die worden gebruikt om illegale foto’s en cruciaal bewijsmateriaal te bevatten voor het veroordelen van kinderhandelaars.
Ook het project in Cambodja om de dorpen te voorzien van waterputten wordt gesteund door Asea. Dankzij dit project krijgen de dorpen toegang tot zuiver, drinkbaar water. 

Bij elke bestelling van Asea kan je een bijdrage leveren aan de Advancing Life Foundation en bij elke bijdrage die jij levert, levert Asea haar eigen bijdrage er bovenop. Ook zonder een bestelling kan je de foundation steunen.

 

Ethos

 Voor Asea is ethos een enorm belangrijk onderwerp. De nadruk ligt op het delen van geweldige producten en financiële kansen, niet op verkoop. Het cliché beeld van overnight succes en grote ego’s past niet in dit bedrijf. 

Asea is een duurzaam en stabiel bedrijf waarbij de bedrijfsleiders ook gewone, pure en lieve mensen zijn. Ze spreken met iedereen en zijn down to earth. Elke conventie begint met een inspirerende training over ethos, hoe je de beste versie van jezelf kan worden en hoe je ook jouw team daarmee kan helpen. 

 

Werk met prachtige producten

Wat is Asea? Asea is een supplement met redox signaal moleculen. Deze moleculen worden door de mitochondriën van onze cellen aangemaakt en staan in voor celcommunicatie. Deze celcommunicatie zorgt ervoor dat wanneer er lichaamsweefsel beschadigd is, het lichaam weet waar het beschadigde cellen moet gaan herstellen of opruimen en vervangen met nieuwe cellen.

Ons lichaam maakt deze redox signaal moleculen wel zelf aan, maar naarmate we ouder worden, maken we steeds minder van deze moleculen aan. Hierdoor herstellen we steeds trager, ontsteken wondjes vaker, zijn we stijf na grotere inspanningen, zijn we sneller moe en hebben we meer slaap nodig om te herstellen. Door Asea in te nemen, wordt jouw lichaam weer jonger en zal je dus sneller herstellen (of het nu van sport, andere inspanning, een ontsteking of een operatie is), en sta je meer in je kracht. Je immuunsysteem verbetert, je hormoonproductie wordt beter geregeld, de genwerking wordt verhoogd en ook jouw uithoudingsvermogen verbetert.

Met de gepatendeerde techniek van Asea is dit het enige product ter wereld dat redox signaal moleculen bevat!

Intussen zijn er ook meerdere producten van Asea, waaronder voedingssupplementen en huidverzorgingsproducten. Deze zijn zo ontworpen dat ze de optimale celgezondheid ondersteunen. Asea is volledig biologisch, glutenvrij en vrij van GMO’s (genetisch gemodificeerde organismen).

 

Wat houdt deze manier van werken
voor jou in? 
 

  • Jij kiest de manier waarop je werkt
  • Je kan er creatief mee aan de slag gaan
  • Je bent vrij, maar je hoort tot een groter geheel
  • Geen 9-to-5 job: je kiest zelf welke uren je werkt
  • Je kiest met wie je samenwerkt
  • Je kiest waar je werkt

 

Jouw topkwaliteiten

Ben jij graag actief aan het werk? Of heb je net een geweldig inzicht in hoe het marketing-plan werkt. Misschien leg je graag de wetenschap achter de producten uit of ben je net heel goed in het motiveren van mensen? Ben jij geweldig goed in marketing via Instagram, Facebook en andere social media? 

Goed nieuws, je hoeft het niet allemaal te beheersen! Net omdat we een groep vormen hoeven we niet uit te blinken in ELK onderdeel. We vormen samen een toffe groep waarbij iedereen zijn/haar topkwaliteiten kan inzetten. 

steve jobs

This post is also available in: English