Rapid Transformation Therapy

Rapid Transformation Therapy

Rapid Transformation Therapy is een hybride therapie ontwikkeld door Marisa Peer in Londen. Het combineert het beste van hypnotherapie met unieke methoden voor permanente, blijvende verandering.

RTT helpt je met…

 • het doorbreken van slechte gewoonten
 • het behalen van buitengewone resultaten
 • het verwezenlijken van je doelen
 • overwinnen van verslavingen
 • succesvoller te zijn in het bedrijfsleven
 • overwinnen van angsten
 • spreken voor publiek
 • overwinnen van uitstelgedrag
 • het terug vinden van jezelf
 • nog zoveel meer!
doelen 2020

Waarom kan RTT je op zoveel verschillende vlakken helpen? RTT werkt met het onderbewustzijn. Het is als een kluis waarin alles wordt bewaard van wat we hebben ervaren of geleerd. Ervaringen die we hebben opgedaan hebben invloed op hoe we ons over het leven in het algemeen voelen of waarom we op een specifieke manier reageren.

Het onderbewustzijn geeft ons toegang tot openbaringen en briljante ideeën. Op basis van wilskracht kunnen we slechte gewoontes of angsten niet doorbreken. Zo merk je ook dat je telkens weer met dezelfde goede voornemens aan het nieuwe jaar begint en dat deze nooit lang stand houden. 
Om te veranderen hebben we meer nodig dan wilskracht en logica. Daarvoor hebben we de kracht van ons onderbewustzijn nodig.

Met behulp van hypnose hebben we toegang tot ons onderbewustzijn. Maak je geen zorgen, hypnose neemt je hersenen niet over. Hypnotische trance is een volledig natuurlijke staat van innerlijke focus. De verhoogde staat van focus geeft je geest meer controle – niet minder. Het is vergelijkbaar met een staat van flow, alsof je volledig wordt geabsorbeerd tijdens het kijken naar een film. Tijdens de hypnose zit je op een alpha golflengte, net zoals bij diepe meditatie. Dankzij deze golflengte maak je je nergens zorgen over en omzeil je jouw kritische, kwebbelende geest. Dit zorgt ervoor dat we toegang krijgen tot overtuigingen die vele jaren geleden zijn gevormd en je onderbewustzijn staat open voor nieuwe suggesties.

Rapid Transformational Therapy zorgt ervoor dat je heel snel en gemakkelijk los kan komen. Het helpt je om percepties en gedachten op onderbewust niveau te veranderen. Positieve suggesties worden in het onderbewustzijn geplant, waardoor nieuwe overtuigingen kunnen wortel schieten, meestal in slechts één tot hooguit drie sessies. RTT is ontworpen om snelle en permanente resultaten te leveren. 

We gebruiken taal die tot de verbeelding spreekt en de woorden zijn speciaal voor jou aangepast! Er wordt een opname gemaakt van het gedeelte waarin we de nieuwe, krachtige suggesties aan jouw onderbewustzijn geven. Jouw persoonlijke opname is essentieel, welke je tenminste 21 dagen beluistert. De opname legt nieuwe paden en verbindingen tussen neuronen vast en naarmate deze worden versterkt, wordt nieuw gedrag een tweede natuur.  Je stopt met jezelf in twijfel te trekken. 

Ben jij jouw eigen cheerleader of je ergste criticus?
Woorden kunnen een sterke invloed hebben op ons zelfvertrouwen en de belangrijkste woorden die je in je leven hoort, zijn de woorden die je tegen jezelf zegt.

Waarom ben je jezelf minder graag gaan zien? Wanneer ben jij gaan accepteren dat je niet genoeg zou zijn? Wanneer ben jij gaan geloven dat je het niet waard bent om geliefd te worden? 

Met Rapid Transformational Therapy gaan we terug naar de absolute oorzaak, de belangrijkste scènes in je leven die jouw zelfvertrouwen, zelfacceptatie en liefde voor jezelf hebben aangetast.

Is Hypnose veilig? 
Absoluut. Je gaat gewoon naar een dieper bewustzijn van jezelf. Als therapeute begeleid ik je daarin en stellen we vragen aan jouw onderbewustzijn om oude, belemmerende overtuigingen te kunnen omzetten in nieuwe, positieve overtuigingen. Wanneer je mij enkele minuten niet hoort, kom je vanzelf weer uit de hypnose. Naar mijn ervaring voelt het aan als dagdromen en oude herinneringen ophalen met mijn ogen toe. De kans bestaat dat je tijdens de transformatie in slaap lijkt te vallen, maar dit is geen diepe slaap en je komt er heel gemakkelijk uit. En ook hier spreek ik van ervaring! 😉

nikivanoppens schildklier

Net begonnen met netwerk marketing, je schrijft je in met volle moed… maar mensen hierover aanspreken vind je doodeng. Herkenbaar? 

 Voor mij in elk geval wel. Ik wilde niet te pushy of wanhopig overkomen en ik vreesde dat ik niet serieus genomen zou worden. Uiteraard pikken mensen dit op. Ze voelen het aan wanneer je niet stevig in je schoenen staat.

 RTT heeft mij hier enorm in geholpen. Het heeft me geholpen in mijn zelfvertrouwen, mijn eigenwaarde, voor mezelf op te komen en nog zoveel meer. Dit helpt me enorm bij het opbouwen van mijn netwerk en ik wens jou absoluut hetzelfde toe! 

RTT practitioner logo

Met Rapid Transformational Therapy breek je gemakkelijk, moeiteloos en gelukkig los van wat je bezighield. Je kunt het gewoon loslaten.

Samenvattend kan RTT je helpen om…

 • nieuwe, gezonde gewoonten te creëren 
 • stress en angsten te verlichten 
 • op jouw best te presteren 
 • afscheid te nemen van ontmoediging en schuld 
 • jouw schitterende toekomst tegemoet te treden!