RTT : Coming Soon

Rapid Transformational Therapy Coming soon!

Rapid Transformational Therapy is een hybride therapie ontwikkeld door Marisa Peer in Londen. Het combineert het beste van hypnotherapie met unieke methoden voor permanente, blijvende verandering. Deze therapie helpt je slechte gewoonten te doorbreken, stelt je in staat buitengewone resultaten in de sport te behalen, om succesvoller te zijn in het bedrijfsleven en de podiumkunsten. RTT werkt met het onderbewustzijn, want het is een buitengewone hulpbron. Het is als een kluis waar alles wat we hebben geleerd of ervaren wordt bewaard. Ervaringen die we we hebben opgedaan, hebben invloed op hoe we ons over het leven in het algemeen voelen en waarom we in het bijzonder op bepaalde dingen reageren. 

Ons onderbewustzijn geeft aanleiding tot openbaringen en briljante ideeën. Alleen wilskracht kan de ketenen van slechte gewoonten of angsten niet doorbreken. Zo merken we dat we keer op keer dezelfde goede voornemens maken zonder dat er iets verandert. Om te veranderen hebben we meer nodig dan wilskracht en logica. We moeten ons verbinden met het onderbewustzijn. 

Tijdens RTT hebben we toegang tot het onderbewustzijn met behulp van hypnose. Maak je geen zorgen, hypnose neemt je hersenen niet over. Hypnotische trance is een volledig natuurlijke staat van innerlijke focus. Het is vergelijkbaar met een staat van flow, alsof je volledig wordt geabsorbeerd tijdens het kijken naar een film. Bij hypnose ben je zo geabsorbeerd dat je je nergens zorgen over maakt. De verhoogde staat van focus geeft je geest meer controle – niet minder. De kritische, kwebbelende geest wordt omzeild, we kunnen toegang krijgen tot overtuigingen die vele jaren geleden zijn gevormd.
Je onderbewustzijn staat dan open voor nieuwe suggesties.

Rapid Transformational Therapy zorgt ervoor dat je heel snel en gemakkelijk los kunt komen. Het helpt je om percepties en gedachten op onderbewust niveau te veranderen. Positieve suggesties worden in het onderbewustzijn geplant, waardoor nieuwe overtuigingen kunnen wortel schieten, meestal in slechts één sessie (ja, slechts één en niet meer dan drie). RTT is ontworpen om snelle en permanente resultaten te leveren. 

Het gebruikt taal die tot de verbeelding spreekt. De woorden zijn speciaal voor jou aangepast! Er wordt een opname gemaakt van het gedeelte waarin we de nieuwe, krachtige suggesties aan jouw onderbewustzijn geven. Jouw persoonlijke opname is essentieel, welke je tenminste 21 dagen beluistert. De opname legt paden of verbindingen tussen neuronen vast en naarmate nieuwe paden worden versterkt, wordt nieuw gedrag een tweede natuur. Je voelt je niet zelfbewust. Je stopt met jezelf in twijfel te trekken. 

Met Rapid Transformational Therapy breek je gemakkelijk, moeiteloos en gelukkig los van wat je bezighield. Je kunt het gewoon loslaten.

Samenvattend kan RTT je helpen om…

  • nieuwe, gezonde gewoonten te creëren 
  • stress en angsten en te verlichten 
  • op jouw best te presteren 
  • afscheid te nemen van ontmoediging en schuld 
  • jouw schitterende toekomst tegemoet te treden!