Workshops 

Coming Soon!  

Workshops – coming soon!

Het is mijn absolute missie om jou de macht en kracht terug te geven over jouw gezondheid en jouw leven. Het verruimen van bewustzijn in verband met gezondheid en de kracht van onze mind ligt me heel nauw aan het hart en daar vertel ik ontzettend graag over! Vaak wordt er ons wijs gemaakt dat we het slachtoffer zijn van onze biologie en dat we er maar gewoon mee moeten leven, terwijl dat in werkelijkheid absoluut niet zo is. Met de juiste voeding, oefeningen en mindset kan je gigantische resultaten bereiken. 

Ik heb verschillende methodes hiervoor ontdekt door middel van opleidingen, boeken, audioboeken en het toepassen van die kennis bij mezelf en mijn omgeving. Binnenkort wordt het tijd om eindelijk die kennis naar buiten te brengen! Ik ben momenteel de informatie en kennis aan het bundelen, het in een vorm aan het gieten en het op mijn manier over te brengen.

Intussen werk ik ook nog verder aan deze website en worden de plannen gesmeed voor een nieuwsbrief. Het is dus nog even geduld hebben, maar als je alvast interesse hebt, ga even naar mijn contactpagina en stuur me een mailtje. Dan ben je bij de allereersten om het eerste nieuws hierover te ontvangen! 

 

Je coach

Niki van Oppens

Ik ben Niki, 29 jaar, Hormoonfactorcoach, Chinese voedingsleercoach, RTT therapeute (Rapid Transformational Therapy), hondenliefhebber, grote fan van surfen, longboarden, fitness, yoga en meditatie.