Asea assortiment

Samenwerken?

Asea Redox

Asea is een supplement met redox signaal moleculen. Deze moleculen worden door de mitochondriën van onze cellen aangemaakt en staan in voor celcommunicatie. Deze celcommunicatie zorgt ervoor dat wanneer er lichaamsweefsel beschadigd is, het lichaam weet waar het beschadigde cellen moet gaan herstellen of opruimen en vervangen met nieuwe cellen.
Ons lichaam maakt deze redox signaal moleculen wel zelf aan, maar naarmate we ouder worden, maken we steeds minder van deze moleculen aan. Hierdoor herstellen we steeds trager, ontsteken wondjes vaker, zijn we stijf na grotere inspanningen, zijn we sneller moe en hebben we meer slaap nodig om te herstellen. Door Asea in te nemen, wordt jouw lichaam weer jonger en zal je dus sneller herstellen (of het nu van sport, andere inspanning, een ontsteking of een operatie is), en sta je meer in je kracht. Je immuunsysteem verbetert, je hormoonproductie wordt beter geregeld en ook jouw uithoudingsvermogen verbetert.
Met de gepatendeerde techniek van Asea is dit het enige product ter wereld met redox signaal moleculen.

Renu 28

Renu 28 is ASEA Redox in gel-vorm en is bedoeld voor alle uitwendige beschadigingen, brandwonden, littekens, striemen, cellulite, verouderingsverschijnselen etc. De Renu 28 is 10 keer sterker geconcentreerd dan de ASEA Redox. De Redox moleculen uit de Renu 28 moeten namelijk door de huid heen geraken, terwijl de ASEA Redox meteen wordt opgenomen door onze slijmvliezen.
Waarom 28? Tot we 30 jaar zijn vernieuwt onze huid zich om de 28 dagen. Dit vernieuwingsproces vertraagt naargelang we ouder worden. Wanneer we 50 jaar zijn heeft onze huid 90 dagen nodig om te vernieuwen. Met Renu 28 versnel je de celvernieuwing met 16% en verbeter je de bloedcirculatie. Het resultaat is dat je een egalere teint, een strakkere en beter gehydrateerde huid krijgt en dat littekens enorm verbeteren en (afhankelijk van de ernst) zelfs kunnen verdwijnen.

Renu Advanced

Deze combinatie is volledig toegespitst op de huid. Het bevat de Renu 28, een cleanser, een moisturizer en een serum. De cleanser bevat geen Redox, maar is uitzonderlijk mild voor de huid. De moisturizer bevat ook geen Redox; het hydrateert de huid en voelt heerlijk zacht aan. De serum daarentegen is enorm sterk geconcentreerd met Redox moleculen en dient voor specifieke probleemzones, zoals bijvoorbeeld puistjes, diepe groeven, rimpeltjes en littekens.

Asea Via

Asea Via is het aanbod aan voedingssupplementen. Het Asea-team is uiterst kieskeurig en nauwkeurig te werk gegaan om supplementen te ontwikkelen die ons lichaam optimaal kan opnemen. Daar gebruiken ze biologische natuurvoeding voor.
De technologie is in korte tijd enorm geëvolueerd, maar ons lichaam heeft deze enorm snelle ontwikkeling niet kunnen volgen, waardoor ons lichaam het meest van echte voeding houdt en alle gekke stofjes vaak niet herkent.
Bij echte voeding worden vitaminen omgeven in hun veilige matrix, met hun begeleidende stoffen. Die begeleidende stoffen hebben we echt nodig! Het dient als een soort handleiding voor het lichaam. Om die reden is het dus onzinning om enkel een bepaalde vitamine of mineraal aan een product toe te voegen. Het is goede marketing, want zo lijkt het product veel gezonder, maar eigenlijk zijn we er weinig mee.
Daarom voegt Asea niet zomaar losse vitaminen en mineralen toe aan een pilletje. De natuurvoeding die ze gebruiken, bevat uit zichzelf de juiste voedingsstoffen. Veel van deze natuurvoeding zijn superfoods; voedingsmiddelen van plantaardige oorsprong met de sterkste concentratie van
voedingsstoffen ter wereld.

Asea Via is…

 • Volledig biologisch
 • Glutenvrij
 • Vrij van GGO’s (genetisch gemodificeerd
  organisme)

Via Source

De Via Source is echt een bron van voeding en is een compleet superfood-supplement. Source is een buitengewoon voedingssupplement door het aantal superfoods die toegevoegd zijn en door de concentratie per superfood.
Samen met Asea Redox is het een absoluut powerteam.

Asea Redox zorgt voor een optimale celgezondheid en optimale opname van voedingsstoffen, terwijl Via Source zo is opgesteld dat elk onderdeel, elk ingrediënt, optimaal opneembaar is. De aanwezige superfoods zijn tarwegras, spirulina, chlorella, kelp, maquibes, gojibes, acai, acerola etc. Elke capsule bevat 360
mg aan gecertificeerde biologische natuurvoeding en zeewierblends. 

Het doel van Via Source is om onze lichaamscellen van krachtige bouwstenen te voorzien, zodat we bij celherstel en celvernieuwing opnieuw gezonde cellen kunnen maken en uiteindelijk dus een gezond lichaam!

De Asea Via Source is helemaal vegan! 

 

Via Biome

Via Biome is het pro- én prebiotica supplement van Asea. Het bevat 16 stammen probiotica, 3 types prebiotica en rode-olm extracten. Rode olm wordt al eeuwen gebruikt bij darmproblemen en ondersteunt de spijsvertering.
Via Biome werkt synergetisch samen met Asea Redox.
Probiotica zijn levende, goed-aardige micro-organismen met gezondheidsbevorderende eigenschappen, die in grote getalen aanwezig zijn in de darm. Het aantal van deze micro-organismen is 10x groter dan het aantal lichaamscellen en ongeveer 20% van onze voding is bestemd voor deze micro-organismen. Onze slijmviezen zijn immunologisch met elkaar
verbonden en kunnen zo met elkaar communiceren.

Een goede balans van de darmflora voorkomt hiermee infecties in de luchtwegen, urinewegen en vagina. Een goede balans van de darmflora voorkomt en/of vermindert eveneens allergieën en aandoeningen zoals astma en eczeem. Omdat de verbinding tussen gezonde darmen en mentale gezondheid zo sterk is, worden de darmen ook onze tweede hersenen genoemd.
Het spijsverteringsstelsel zit vol neuro-receptoren die gevoelig zijn voor microflora en hebben daar ook interactie mee. Door die sterke communicatie tussen darmflora en hersenen, kunnen onze darmen onze mentale gezondheid ondersteunen.
Een goede PRE is belangrijk voor de PRO! Prebiotica zijn onverteerbare voedingsingrediënten die selectief de groei en/of activiteit van 1 of meerdere probiotica soorten in de dikke darm stimuleren. Daardoor bevorderen ze onze gezondheid.

Wat is er nu zo bijzonder aan dit supplement?
In bijna alle gelijksoortige supplementen, is de probiotica vaak lager gedoseerd en is er geen prebiotica aan toegevoegd. Ook de toevoeging van rode olm maakt deze blend uniek. Hierdoor is Via Biome van Asea een zeer bijzonder supplement waar onze darmen heel erg blij van worden! Happy gut, happy life!

Via Lifemax

De Via Lifemax is hét supplement voor actieve mensen. Net zoals Via Source, bevat Via Lifemax een reeks superfoods, maar ook paddenstoelen en kruiden om onze gezondheid optimaal te ondersteunen, zoals: druivenpit-extract (resveratrol), kurkuma, groenethee-extract, reishi, lion’s mane, astragalus en dergelijke.

De voordelen:

 • Reguleert gezonde celdeling
 • Verlengt onze levensduur
 • Ondersteunt het cardiovasculair systeem
 • Ondersteunt een gezond ontstekingsmechanisme
  (hierdoor krijg je minder snel ontstekingen)
 • Ondersteunt het immuunsysteem
 • Helpt bij het onderhouden van gezonde hersenfuncties
 • Helpt bij het regelen van onze gemoedstoestand
 • Ondersteunt ons zicht
 • Gaat uiterlijke veroudering tegen
 • Voorziet van de fundamentele voeding voor onze vitale
  functies

Via Omega 

Essentiële vetzuren zijn voor ons hart en hersenen super belangrijk, net zoals voor ons spijsverteringsstelsel, gemoedstoestand, gewrichten, onze huid en zelfs het normaal verlopen van celdeling. Deze essentiële vetzuren zijn de omega’s, zoals omega 3, 6 en 9, waar je mogelijk al van gehoord hebt. Het is belangrijk dat onze omega’s in balans zijn en door de westerse voedingsstijl krijgen we veel meer omega 6 binnen dan omega 3, wat onze ontstekingsgevoeligheid drastisch verhoogt.
In tegenstelling tot veel andere omega-supplementen, wordt voor Via Omega gebruik gemaakt van wilde vissen. Deze vissen kunnen in hun normale biotoop algen eten, wat er voor zorgt dat ze uiteindelijk veel meer omega 3 bevatten dan de vissen die apart gekweekt worden en ander voedsel krijgen.
Wat Via Omega uniek maakt is dat het naast de omega-3 ook astaxanthine en omega-5 en -7 bevat. Astaxanthine is een uniek caroteïne met zeer sterke antioxidante werking en ondersteunt de huid, de spieren en de ogen.
Omega-5 verbetert de natuurlijke ontstekingsreactie van ons lichaam en onderhoudt onze huid-barrière, terwijl omega-7 onze bloedsuikerspiegel en HDL-cholesterol ondersteunt.

Belangrijk detail: de visvangst voor Via Omega schaadt de zeebodem niet!

Graag meer informatie?

Of wil je ze kopen?