over Niki

Ik ben Niki, 29 jaar, Hormoonfactorcoach, Chinese voedingsleercoach, RTT Practitioner (Rapid Transformational Therapy), hondenliefhebber, grote fan van surfen, fitness, yoga en meditatie.

mt|keyboard_arrow_down|

Je titel komt hier

Niki van Oppens

Wie ben ik

Met een trage schildklier als startpunt in mijn leven en een aangeboren sterke nieuwsgierigheid, ben ik op een uitermate interessant pad terecht gekomen van zelfontwikkeling, levensstijl en voedingsleer.

Wat we eten, hoe we eten en wat we denken, zeggen en doen; het heeft allemaal invloed op onze gezondheid.

Naar mijn mening hebben we veel meer invloed op ons leven dan dat we beseffen.
Als multipassionate entrepreneur en met als doel elke dag het beste uit mezelf te halen, vind ik een gezonde levensstijl enorm belangrijk. Daar maak ik graag tijd voor, terwijl ik ervoor zorg dat er voor al de rest ook voldoende tijd over blijft. Met mijn website heb ik als doel om je te inspireren om een gezonder, gelukkiger en bewuster leven te leiden.

PS: Voor updates kan je best gewoon nog even een berichtje sturen via mijn contactpagina. Momenteel zijn we druk in de weer om een mailingsysteem aan de website te koppelen ;-).

Join

Meld je aan voor de updates!

Ontvang tips in je mailbox

This post is also available in: English