Hoe RTT in 1 sessie mijn gezondheid drastisch verbeterde

Marisa Peer, founder van Rapid Transformational Therapy (RTT)

Ja, in 1 sessie*

Ik had sinds mijn geboorte een traag werkende schildklier. Waarom precies? Dat wist niemand. Ze hadden (enkele jaren terug) wel gevonden dat om een of andere reden de verantwoordelijke kliertjes in de hersenen te weinig impulsen gaven aan mijn schildklier. Maar waarom? Dat wist niemand precies.
Deze kliertjes; de hypothalamus en hypofyse, geven de impuls aan de schildklier in welke mate er schildklierhormoon aangemaakt moet worden. Dit doen ze op basis van de informatie die ze van het lichaam ontvangen. Hoeveel schildklierhormoon is er in het lichaam aanwezig? Is er meer nodig of voorlopig genoeg? Wanneer er bijgevuld moet worden, geven deze twee dus een signaal aan de schildklier dat ze aan het werk mag gaan.
Bij mij deden ze dat – lichtjes uitgedrukt – niet voldoende. Als baby was er op de moment van de eerste bloedprik nauwelijks schildklierhormoon in mijn bloed aanwezig. Lang verhaal kort: ik heb heel mijn leven schildklierhormoon ingenomen. Eerst een synthetische vorm en sinds mijn 17-18 jaar ofzoiets een natuurlijke variant.
Ik neem intussen ook al een 8- of 9-tal maanden Chinese plantaardige kruiden in en dat gaf al een verschil hoe ik me voelde en daardoor kon ik mijn schildklierhormoon-dosis al een klein beetje verminderen, maar ik was er nog lang niet.

De Marisa Peer Methode: Rapid Transformational Therapy

In september ben ik dan begonnen met mijn opleiding tot RTT therapeute. RTT staat voor Rapid Transformational Therapy en is een hybride therapievorm die gebruik maakt van hypnotherapie. Deze methode is ontwikkeld door Marisa Peer. Marisa is een succesvolle auteur van vier bestsellers, heeft meer dan 30 jaar ervaring, werkt met een paar van de meest bekende en invloedrijke mensen ter wereld, van CEO’s tot het Engels koningshuis, supersterren, Olympische atleten. Haar methode zorgt voor super snelle, drastische en blijvende resultaten.

Haar methode is super interessant, want hiermee kunnen we aan ons brein, ons onderbewustzijn, vragen kunnen stellen over waar iets is misgelopen. Dat kan over letterlijk alles gaan: van zelfvertrouwen tot lichamelijke problemen. Je gaat met je onderbewustzijn terug naar 3 scènes in het verleden die ertoe hebben geleid dat jij nu met dit probleem zit. Eén van de onderdelen van de RTT is Command Cell Therapy. De naam alleen al vond ik enorm intrigerend! Ohlala, invloed uitoefenen op de werking van onze cellen? Daar wilde ik wel meer over weten! Ik ontdekte dat zoveel lichamelijke problemen echt gewoon opgelost raken dankzij deze methode.

Bij de Command Cell Therapy stel je via het onderbewustzijn naar de rol, de functie, het doel en intentie van het probleem waar je mee zit. En met mijn schildklier had ik al een poosje wel het gevoel dat het er om een bepaalde reden was, die medisch gezien niet te verklaren was. Het moest iets zijn dat om een bepaalde reden begonnen is, maar waarom toch? Wel, dat heb ik dus met deze therapie ontdekt.

Mijn persoonlijke ervaring

Sinds januari ben ik bij een RTT therapeut (Just Niek!) een coaching-RTT- traject aan het volgen. Het hoofdzakelijke doel is in feite om mij en mijn zaak een boost te geven. De eerste RTT-sessie heeft daar rechtstreeks op gewerkt en toen is er al een boost in mijn zelfvertrouwen gekomen en kan ik meer mezelf zijn. De tweede sessie hebben we genomen voor de Command Cell Therapie voor mijn schildklier. Deze sessie is intussen exact twee weken geleden.

Het resultaat? Enkele dagen later voelde het zelfs vreemd om nog schildklierhormoon in te nemen. Dat voelde zo raar dat het precies leek alsof ik de medicatie van iemand anders zou innemen. Dat klopte gewoon niet.
Mijn lichamelijke intuïtie is altijd zeer sterk geweest, dus ik wil enorm voorzichtig zijn in wat ik je vertel, want lang niet iedereen heeft een even sterke lichamelijke intuïtie en medicatie of hormonen innemen is voor iedereen zeer persoonlijk en moet absoluut correct opgevolgd worden door jouw arts.

Voor mij heeft deze therapie ervoor gezorgd, door het transformeren van de oorzaak, dat ik intussen geen enkele gram of microgram schildklierhormoon meer hoef in te nemen. Mijn schildklier is een supervetverbrander, energiebooster en tempobooster geworden. Ik ben effectief al een beetje slanker geworden, ik heb van ‘s ochtends tot ‘s avonds constant energie, zowel algemeen als kracht en vitaliteit in mijn spieren, en mijn tempo is duidelijk verhoogd, zowel in denken, reageren als handelen. Voor mij is dat een drastisch verschil!

Uiteraard, zonder enige twijfel, geeft dit een gigantische boost om me al deze kennis eigen te maken, ook hier een sterk intuïtief gevoel in te ontwikkelen en hier zoveel mogelijk mensen mee te helpen. Zonder overdrijven, deze therapie is het grootste cadeau dat je aan jezelf kan geven!

RTT therapeute in wording

PS: binnenkort heb ik oefenpersonen nodig. Geheel gratis zolang ik de opleiding volg. Wees gerust, ik neem niet je hoofd over, je bent niet buiten bewustzijn of weet ik veel. Je hebt zelf nog steeds de mogelijkheid om me tegen te spreken als je het niet eens bent, ik mag en ik kan je niet vragen om een auto voor mij te kopen ofzo. Dat zou ik ook niet willen.

Deze therapie is er puur om jou te helpen en om je van jouw problemen af te helpen. Ik ben mij ook helemaal bewust van de beroepscode voor therapeuten en daar handel ik ook naar. Er wordt niets door mij doorverteld aan anderen. Ik wil zoveel mogelijk mensen helpen en ik wil daar absoluut mega goed in worden en daarom wil ik daar natuurlijk heel graag voor oefenen. Het enige wat ik in ruil vraag is een testimonial voor op mijn website en deze mag uiteraard ook gewoon anoniem.

Laat het me zeker weten als je dit wil doen. Ik ben er 100% van overtuigd dat je heel blij gaat zijn met deze keuze.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Over Niki

Ik ben Niki, 28 jaar, Hormoonfactorcoach, Chinese voedingsleercoach, student RTT (Rapid Transformational Therapy), hondenliefhebber, grote fan van surfen, fitness, yoga en meditatie.